A Moneta Business Group Kft . jogelődje 2010 – ben alakult , majd 2015 – ban kapta meg jelenlegi nevét . Az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.Békés megyei hivatalos képviselője . 2015. nyara óta pedig stratégiai partnere . Célunk a márka termékeinek teljes körű reprezentálása , a termékekhez kapcsolódó szakszerű tanácsadás és értékesítés . Az elmúlt időszakban a biztosítási termékek értékesítésére specializálódott tevékenységi kör folyamatosan bővült , és a cég Békés megye egyik meghatározó pénzpiaci szereplőjévé vált.

Értékeink közé tartozik , hogy teljes körű komplex szolgáltatást nyújtunk , melynek során különös hangsúlyt fektetünk a rugalmas ügyfélkapcsolatra , és a minőségi munkavégzésre . Sikerrel tartunk lépést minden újítással , biztosítási és pénzpiaci változással , és továbbra is a legfőbb célunk , hogy szolgáltatásaink naprakészek legyenek.

Ambiciózus kollégáink hozzáállása biztosítja a csapat rugalmasságát , a folytonos fejlődés lehetöségét . Számunkra mindennél többet Jelent egy elégedett ügyfél – a sikerélmény , hogy úra megfeleltünk a legmagasabb szintű elvárásoknak. Ez motivál minket , ezért dolgozunk , ez buzdít bennünket nap , mint nap arra , hogy az Ön számára megálmodott minőségi szolgáltatást nyújtsuk . A magyar gazdaság kihívásainak eleget téve , a teljes körű ugyrelkiszolgálást biztosítva . A Moneta Business Group Kft . további pénzpiaci szereplőkkel is szerződéses jogviszonyban van , és értékesíti termékeit . Keressen meg bennünket , ha elképzeléseinek megvalósítását egy tapasztalt és korrekt cégre , és tanácsadói hálózatra szeretné bizni!

Üdvözlettel: Pocsai Tibor ügyvezető

Találja meg az Önhöz
legközelebbi Tanácsadóinkat!