Üdvlözlünk a Moneta Group oldalán!


A Moneta Business Group Kft. jogelődje 2010-ben alakult, majd 2015-ban kapta meg jelenlegi nevét. Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Békés megyei hivatalos képviselője, 2015. nyara óta pedig stratégiai partnere. Célunk a márka termékeinek teljes körű reprezentálása, a termékekhez kapcsolódó szakszerű tanácsadás és értékesítés. Az elmúlt időszakban a biztosítási termékek értékesítésére specializálódott tevékenységi kör folyamatosan bővült, és a cég Békés megye egyik meghatározó pénzpiaci szereplőjévé vált.

Értékeink közé tartozik, hogy teljes körű, komplex szolgáltatást nyújtunk, melynek során különös hangsúlyt fektetünk a rugalmas ügyfélkapcsolatra, és a minőségi munkavégzésre. Sikerrel tartunk lépést minden újítással, biztosítási- és pénzpiaci változással, és továbbra is a legfőbb célunk, hogy szolgáltatásaink naprakészek legyenek.

Ambiciózus kollégáink hozzáállása biztosítja a csapat rugalmasságát, a folytonos fejlődés lehetőségét. Számunkra mindennél többet jelent egy elégedett ügyfél - a sikerélmény, hogy újra megfeleltünk a legmagasabb szintű elvárásoknak. Ez motivál minket, ezért dolgozunk, ez buzdít bennünket nap, mint nap arra, hogy az Ön számára megálmodott, minőségi szolgáltatást nyújtsuk.

A magyar gazdaság kihívásainak eleget téve, a teljes körű ügyfélkiszolgálást biztosítva, A Moneta Business Group Kft. további pénzpiaci szereplőkkel is szerződéses jogviszonyban van, és értékesíti termékeit.

Keressen meg bennünket, ha elképzeléseinek megvalósítását egy tapasztalt és korrekt cégre, és tanácsadói hálózatra szeretné bízni.

Üdvözlettel:
Pocsai Tibor
ügyvezető

0
0
0
0

Ismerd meg sikeres csapatunk

Ismerd meg értékeinket