Legyél nálunk új generációs pénzügyi tanácsadó!

Akár 1.000.000 Ft kezdő támogatás

Igen, jól olvasod. 1 éven belül akár 1 millió forint kezdő támogatást biztosítunk új belépőknek. Természetesen teljesítményt is elvárunk cserébe. :)

Kimagasló kereseti lehetőség

Tudtad, hogy aki nálunk napi szinten, legalább 8 órában dolgozik, az átlag 350e Ft-t visz haza havonta? Ez nem egy reklámszöveg, ez egy statisztikai adat.

Pénzügyi tanácsadás más megközelítésben

Nem, nem kell belépés után barátoknak, családnak értékesíts mint máshol. Itt e helyett kész ügyfélkört kapsz, akiket szeretnénk ha maximálisan kiszolgálnál.

Rugalmas időbeosztás, változatos munkakör

Itt Te osztod be az idődet, és garantáljuk, hogy ez nem egy unalmas, monoton munkát fogsz végezni. Olvass tovább az oldalunkon, bővebben kifejtjük ezt Neked!

Tényleges karrierlehetőség

Nálunk tanulhatsz, fejlődhetsz, egy jó közösségben dolgozhatsz kiváló munkakörülmények mellett és kiszámítható időn belül vezetővé is válhatsz ha ez a célod.

Nem beszélünk mellé, minden kérdésedre közérthetően válaszolunk.

Ezek a leggyakoribbak, amik benned valószínűleg felmerülnek.

Feladatod lesz a biztosítási, lakástakarékpénztári, nyugdíjpénztári és hitel termékek értékesítése meglévő és új ügyfeleinknek. Kezdetben elsődleges feladatod meglévő ügyfeleink igényeinek maximális felmérése lesz, illetve korrekt tájékoztatása. Illetve a maximális igényfelmérésből, és korrekt tájékoztatósból adódó értékesítés.

Kimagaslóan versenyképes díjazás, vonzó jutalom utakkal, 1 millió forintos kezdő támogatás (1 évre leosztva, teljesítményelvárás mellett), minőségi szakmai felkészítés, folyamatos fejlődési lehetőség, átlátható, jól tervezhető karrierépítési lehetőség, illetve tablet biztosítása a munkához (szintén teljesítményhez kötöttön)

Írj nekünk levelet, vagy tölsd ki e lap alján a kapcsolati űrlapot. Napokon belül felvesszük veled a kapcsolatot, ahol is időpontot egyeztetünk veled egy személyes találkozóra, ahol is megbszéljük a részleteket.

Ismerd meg leendő managereinket!

Bemutatunk Nektek két olyan fiatal és sikeres tanácsadónkat, akik nem is olyan régen kezdtek nálunk dolgozni, de már hamarosan managerekként folytatják tovább pályafutásukat. Ismerjétek meg Renit és Jokót!

Szilágyi Renáta

- Hogy kerültél a Monetához?
- 2015 januárjában kerültem a Moneta Grouphoz. Az állásinterjún egy nagyon szimpatikus lehetőséget kaptam, úgy gondoltam mit veszíthetek vele, mindenképpen kipróbálom magam ebben a munkában.
- Nem volt rémisztő számodra a vállalkozói lét?
- Mivel összesen egy éves (alkalmazotti) munkatapasztalattal rendelkeztem, amikor idejöttem, így egy kissé idegenkedtem tőle, mint mindenki más. De ezek a kételyek szép lassan eltűntek, amikor láttam, hogy nem vagyok magamra hagyva, mindenben a segítségemre van a menedzserem és a kollégáim. Itt a Monetánál megtanítottak arra, hogyan legyünk vállalkozók. Folyamatosan képzéseken veszünk részt, hogy megismerjük a termékeket, megtervezzük az időbeosztásunkat, beosztjuk a napjainkat, tehát van egy rendszerünk. Ami pedig nagyon fontos, és egyedülálló lehetőség, hogy a MG segít minket abban, hogy az első egy évben legyen egy kezdő fizetésünk a jutalék mellett, hogy ne legyen anyagi teher a vállalkozásunk beindítása.
- Mit szeretsz ebben a munkában? Miért jó itt lenni?
- Elsősorban azért szeretek itt dolgozni, mert megtaláltam azt a munkát, amit minden egyes nap szívesen végzek. Segítek az embereknek, tájékoztatom őket a lehetőségeikről, hozzásegítem őket a terveikhez, a pénzügyi céljaik eléréséhez. Az utóbbi időben pedig lehetőséget kaptam arra, hogy csapatot építhessek, ez az egyik legfontosabb célkitűzésem volt, mindig is szerettem volna én kiválasztani, hogy kivel dolgozom együtt, és magam formálni egy összetartó munkaközösséget, ahol jó hangulatban telnek a napok és öröm bejönni az irodába. Ami a legfontosabb, hogy magamnak dolgozom, a saját vállalkozásom építem, ami anyagiakat tekintve abszolút felülkerekedik az alkalmazotti világ bérezéséhez képest.
- Hogy telik egy napod?
- A napjaim úgy telnek, hogy én állítom össze a saját órarendem. Attól függetlenül, hogy kötetlen a munkaidő komolyan kell venni az időbeosztást és a tervezést. Általában délelőttönként egyeztetünk időpontokat, délután pedig tárgyalni megyünk a csapatommal. Megbeszéljük az újdonságokat, aktualitásokat, tanulunk. Mindig kitűzünk egy célt, ami miatt küzdünk, és a legjobb az egészben, hogy itt tényleg meg is tudod valósítani ezeket a célkitűzéseket, mert annyit keresel, amennyit dolgozol, nincs felső határ.
- Mik a terveid a jövőre nézve?
- A terveim, hogy bővítsem a csapatom, új emberek csatlakozzanak hozzánk, olyan kollégák, akikkel együtt tudok előre haladni, és mindannyian tudjuk, hogy milyen célokért dolgozunk és segíthetem őket ebben. Azt szeretném elérni, hogy mindenki megtapasztalja itt nálunk azt, hogy itthon Magyarországon is lehet kiemelkedő fizetésünk, akár fiatalon is, vagy azt, hogy kortól függetlenül, sosem késő pályát váltani, belekóstolni más szakmába, hiszen nincs veszítenivalónk.

Ha szeretnél Reni csapatába tartozni akkor töltsd ki a jelentezési űrlapot.

Ha szeretnél Józsi csapatába tartozni akkor töltsd ki a jelentezési űrlapot.

Kopcsák József

- Hogy kerültél a Monetához?
- Több ismerősöm és jó barátom is itt dolgozik a cégnél és lényegében ők győztek meg arról, hogy helyem van ebben a szakmában (és igazuk lett).
- Nem volt rémisztő számodra a vállalkozói lét?
- Számomra egyáltalán nem volt rémisztő, hogy vállalkozóként dolgozzak, sőt inkább pozitívan gondoltam arra, hogy így saját magam ura vagyok. Édesapaként számomra nagyon fontos volt, hogyha beteg a gyermekem otthon tudok vele maradni. Ugyanakkor a kezdeti időszakban a cégtől kapott támogatás is egy biztonságérzetet adott a vállalkozásomban felmerülő költségekre, azonban szerencsére nem kellett csak erre támaszkodnom, mert a jövedelmem hamar, már az első hónap után elérte azt a szintet, hogy ne legyen rá szükség. Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet fix jövedelemre szert tenni, hogyha valaki vállalkozó, azonban ebben a szakmában pontosan ki lehet számítani, hogy mennyi munkával mennyi jövedelemre lehet szert tenni! Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fogom magam ebben a közegben érezni és ennyi fizetést tudok majd hazavinni!
- Mit szeretsz ebben a munkában? Miért jó itt lenni?
- Mint már említettem a szabadság számomra nagyon fontos, és emellett meg van a lehetőség arra, hogy akár pár napos keményebb munkával az egész havi jövedelmemet biztosítani tudom. Többször mondtam már azt magamnak egy jó hetem után, amikor már úgy éreztem sikeresen zártam és az egész hónapra való fizetésemet megkeresetem, hogy most akkor tartok egy kis pihenőt, viszont a siker még több munkára ösztönzött és úgy éreztem nem szabad ennyinél megállnom, hiszen határ a csillagos ég. Soha nem akartam szürke kisegér lenni, minden nap bemenni a munkahelyemre ahol megmondják, mikor mit csináljak meg időre, mikor mehetek ki mosdóba, mikor van ebédszünetem stb.… és napi 8órás munkával éveken át csak átlagosan keresni!
- Hogy telik egy napod?
- Általában minden reggel bejövök az irodába, és itt megtervezem az aznapi munkámat. Leszervezem a másnapi tárgyalásokat. Az ügyfeleim több dologgal is meg szoktak keresni egy nap folyamán, így eleget téve a kötelességemnek, maximálisan kiszolgálom őket, hiszen hozzám kötődnek, bíznak bennem és ez nagyon fontos!
- Mik a terveid a jövőre nézve?
- Az előre lépési lehetőség nagyon sok irányba lehetséges, mivel ez a cég díjazza a kemény munkát, és nem csak a kapcsolatokon múlik az, hogy valaki feljebb tudjon lépni. A közeljövőre nézve azt tudom elmondani, hogy a Holnap Menedzsere Programba való jelentkezésem után, elkezdődnek a vezető képzések, ami azért fontos számomra, mert a program sikeres teljesítése után menedzser leszek és saját csapatot fogok alakítani, ami bár már több kötelezettséggel jár,azonban szeretem a kihívásokat, szeretem a munkámat így nem volt kérdéses számomra, hogy elinduljak-e ezen az úton.

Tekintsd meg a sikeres csapatunk! :)

Fedezd fel a MG értékeit!

Csatlakozni szeretnék