Legyél nálunk új generációs pénzügyi tanácsadó!

Akár 1.000.000 Ft kezdő támogatás

Igen, jól olvasod. 1 éven belül akár 1 millió forint kezdő támogatást biztosítunk új belépőknek. Természetesen teljesítményt is elvárunk cserébe. :)

Kimagasló kereseti lehetőség

Tudtad, hogy aki nálunk napi szinten, legalább 8 órában dolgozik, az átlag 350e Ft-t visz haza havonta? Ez nem egy reklámszöveg, ez egy statisztikai adat.

Pénzügyi tanácsadás más megközelítésben

Nem, nem kell belépés után barátoknak, családnak értékesíts mint máshol. Itt e helyett kész ügyfélkört kapsz, akiket szeretnénk ha maximálisan kiszolgálnál.

Rugalmas időbeosztás, változatos munkakör

Itt Te osztod be az idődet, és garantáljuk, hogy ez nem egy unalmas, monoton munkát fogsz végezni. Olvass tovább az oldalunkon, bővebben kifejtjük ezt Neked!

Tényleges karrierlehetőség

Nálunk tanulhatsz, fejlődhetsz, egy jó közösségben dolgozhatsz kiváló munkakörülmények mellett és kiszámítható időn belül vezetővé is válhatsz ha ez a célod.

Nem beszélünk mellé, minden kérdésedre közérthetően válaszolunk.

Ezek a leggyakoribbak, amik benned valószínűleg felmerülnek.

Feladatod lesz a biztosítási, lakástakarékpénztári, nyugdíjpénztári és hitel termékek értékesítése meglévő és új ügyfeleinknek. Kezdetben elsődleges feladatod meglévő ügyfeleink igényeinek maximális felmérése lesz, illetve korrekt tájékoztatása. Illetve a maximális igényfelmérésből, és korrekt tájékoztatósból adódó értékesítés.

Kimagaslóan versenyképes díjazás, vonzó jutalom utakkal, 1 millió forintos kezdő támogatás (1 évre leosztva, teljesítményelvárás mellett), minőségi szakmai felkészítés, folyamatos fejlődési lehetőség, átlátható, jól tervezhető karrierépítési lehetőség, illetve tablet biztosítása a munkához (szintén teljesítményhez kötöttön)

Írj nekünk levelet, vagy tölsd ki e lap alján a kapcsolati űrlapot. Napokon belül felvesszük veled a kapcsolatot, ahol is időpontot egyeztetünk veled egy személyes találkozóra, ahol is megbszéljük a részleteket.

Fejlesztés alatt!!