nuygdij
 
 

Kedves Ügyfelem!

 

Valószínűleg Ön is nyugodt, pihenéssel, élményekkel teli időszakként képzeli el nyugdíjas éveit. A majdani nyugalom alapja azonban a kiegyensúlyozott, biztos anyagi háttér melyhez érdemes az állami nyugdíjat saját megtakartással is kiegészíteni.
Ebben segíthet Önnek az Aegon Relax Plusz nyugdíjbiztosítás.

Miért érdemes az Aegon Relax Plusz nyugdíjbiztosítást választania?

 
A 20%-os adóvisszatérítésnek köszönhetően, évente akár 130.000 forinttal is növelheti megtakarítását.
Választhat hagyományos vagy akár befektetési egységekhez kötött megtakarítási formák közül is.
Nyugdíjbiztosítási szerződése utolsó évfordulóján ügyfélbónusszal ajándékozzuk meg, így szerződéséhez egy éves biztosítási díjat írunk jóvá.*
Akciónk keretében biztosítása mellé most Lenovo tabletet, Nespresso kávéfőzőt, sőt akár egy LG LED televíziót ajándékba adunk*.
 
Ma tegyünk a holnapért!
 

Biztosítási kérdésekben személyesen vagy akár online is örömmel állok rendelkezésére. Tegyen ma a kiszámítható nyugdíjáért!

Üdvözlettel,

Moneta Business Group Kft.
tanacsado.aegon.hu/938484

 
 ert_partner_logo.png
 

*A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekért látogasson el oldalunkra. A nyugdíjbiztosítás termék szabályzatát az alábbi linken érheti el.
Amennyiben nem kíván hasonló információkat tartalmazó levelet kapni társaságunktól, ide kattintva leiratkozhat valamint kérjük, erre a levélre válaszolva jelezze. Ez esetben elnézését kérjük, hogy levelünkkel zavartuk. Ha kérdése van, írjon az www.aegon.hu/irjonnekunk e-mail címre, vagy forduljon személyes tanácsadójához.

 
 
  www.aegon.hu     Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.
  aegon_icon_facebook.png   aegon_icon_youtube.png   aegon_icon_rss.png