Csak néhány kérdés, és látni fogja, mekkora anyagi segítségre számíthat baj esetén.

A jövőt nem befolyásolhatjuk, de arról gondoskodhatunk, hogy családunk azonnali áthidaló anyagi segítséget kapjon, ha valami tragédia történik velünk.

A RetróCséb életbiztosítás 6 előnye az Ön számára

Fix, kedvező havidíj

Havi 1990 forintért nyugodt lehet affelől, hogy családja azonnali áthidaló anyagi segítséghez jut, ha Önnel bármi történne.

Nemcsak a legszörnyűbb tragédia esetén segít

Váratlan baleset és betegség esetén is anyagi segítséget nyújt – ebben egyedülálló!

A régi Cséb biztosítás megújulva

Ha ismeri a régi Csébet, akkor ez annak minden előnyét tartalmazza felújított formában.

Nincs orvosi vizsgálat

Nem kell hosszas huzavona során orvosi igazolásokat, papírokat beszereznie. Pár kattintással megkötheti.

Azonnali anyagi segítség a bajban

Amikor amúgy is annyi az idegeskedés és az intéznivaló, legalább az anyagiak miatt ne kelljen aggódni. A Biztosítás azonnali pénzügyi segítség a bajban.

Online, könnyen köthető

Orvosi vizsgálat nincs, a kockázatelbírálás is online történik, Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából.

Napi 65 forintért megveheti azt a nyugodt érzést, hogy szeretteinek akkor is kapnak egy azonnali áthidaló pénzügyi segítséget, ha Ön nem tud gondoskodni róluk. Számolja ki most hogy mekkora anyagi segítséget kapnának a bajban:

Az életbiztosításnak kötelezőnek kellene lennie, hiszen ez az egy módja annak, hogy valamennyire befolyásoljuk a jövőnket.
Ügyfeleink sem mind gondolták ezt mindig így, olvassa el történetüket.

Kovács Réka
Aegon ügyfél

Sokáig azt gondoltam, hogy nincs szükségem életbiztosításra, amíg az egyik szomszédom infarktusban váratlanul meg nem halt. A felesége egyedül nem tudta fizetni a számlákat és eltartani a gyerekeket, teljesen fizetésképtelenné váltak, el kellett költözniük. Nem akarom, hogy ez az enyéimmel valaha megtörténjen, azóta van életbiztosításom.

Sokáig azt gondoltam, hogy nincs szükségem életbiztosításra, amíg az egyik szomszédom infarktusban váratlanul meg nem halt. A felesége egyedül nem tudta fizetni a számlákat és eltartani a gyerekeket, teljesen fizetésképtelenné váltak, el kellett költözniük. Nem akarom, hogy ez az enyéimmel valaha megtörténjen, azóta van életbiztosításom.

Zagyvári Tamás
Aegon ügyfél

Ugye Ön sem vár tovább? Számolja ki itt ingyenesen, hogy mennyi pénzt kap meg családja garantáltan, ha Önnel történne valami.

Nézze meg, mi döbbentette rá Egont, hogy ideje gondoskodnia családjáról!

Próbálja ki interaktív életbiztosítási kalkulátorunkat:

Nem beszélünk mellé, minden kérdésre közérthetően válaszolunk.

Ezek a leggyakoribbak, Önnek is segítségére lehetnek.

Az Aegon RetróCSÉB szerződést minimum 5, maximum 25 évre kötheti meg, azonban fontos, hogy lejáratkor a biztosított nem lehet 65 évnél idősebb. Amennyiben a biztosított a tartam közben meghal, vagy súlyosan munkaképtelenné válik (ezt az illetékes hatóság állapítja meg), úgy a feltételek szerinti biztosítási összeg kifizetésével a szerződés megszűnik.

A biztosítás megkötésekor 6 havi várakozási idő áll fenn. Amennyiben ezen időszakon belül következik be a haláleset, vagy állapítanak meg rokkantsági járadékot a biztosítottnak, a feltételek értelmében nem szolgáltatunk. A balesetbiztosítási eseményekre viszont a 6 havi várakozási idő nem vonatkozik!

A RetróCSÉB tisztán kockázati biztosítás, a befizetett díj nem megtakarítási célokat szolgál, így a szerződésnek nincs visszavásárlási értéke. Sem lejáratkor, sem idő előtti megszüntetés esetén (pl. a díj nem fizetése) nem jár vissza pénz. Biztosítási esemény hiányában kifizetés nélkül szűnik meg a szerződés. Ha megtakarítási célokat is szolgáló életbiztosítás érdekli, kattintson ide:
Megtakarításos életbiztosítás »

Nem köthetnek Aegon RetróCSÉB biztosítást azok, akik nyugdíj-, rehabilitációs- vagy rokkantsági ellátásban részesülnek, illetve akiknél ezek megállapítása folyamatban van. Minden személybiztosításnál szerepelnek úgynevezett kizárások is a szerződéses feltételekben, ezen esetekre nem terjed ki a kockázatviselésünk. Így például a szerződéskötéskor már fennálló betegséggel, sérüléssel össze függésben bekövetkező káreseményre nem térítünk.

A havi díj fix 1990 forint, bárki is köti a biztosítást. Számolja ki itt, hogy Ön mekkora anyagi segítségre számíthat baj esetén.