INGYENES KALKULÁCIÓ
Számolja ki ingyen, mennyiért
tudhatja biztonságban kedvencét!

„Nagyon jó, hogy elfogadható összegért biztonságban tudom a kutyámat, mert az állatorvosi kezelések sajnos elérhetik a több
tízezer forintot is.” – Bocskor Erika és Lüszi kutya

Hazánkban kizárólag az Aegon Biztosítónál érhető el önálló biztosítási formában a kisállat-biztosítás.
Ismerje meg a 6 legfontosabb előnyt, melyet Önnek és kedvencének nyújt a biztosítás.

Szabad orvosválasztás

Ön dönti el, házi kedvencét melyik állatorvosnál kezelteti. A Biztosító nem kötelezi Önt orvosválasztásra.

Kutyák és macskák számára

A kisállat-biztosítás jelenleg fajtakizárás nélkül 6 hónapnál idősebb és 7 évnél fiatalabb kutyákra és macskákra köthető meg.

Kevesebbe kerül, mint a napi eledel

Legkisebb biztosítási csomagunk évi 6.480 forintért megvásárolható kutyák és macskák számára.

Választható csomagok napi 18 forinttól

Igényeinek és pénztárcájának megfelelően 3 szolgáltatási csomagból választhat. A legdrágább csomag sem kerül többe napi 57 forintnál.

Bizonyítottan gyors és korrekt kárrendezés

Számos állattulajdonoson már segítettünk. Egyszerűsített és gyors kárügyintézés, akár 3 nap alatt megtéríti a Biztosító a kezelések költségét.

Széleskörű segítség a bajban

Megtérítjük az állatorvosi költségeket betegség és baleset esetén. Legmagasabb csomagunkban a kutya által másoknak okozott károkat is térítjük.

Védje kedvencét, védje pénztárcáját

Kalkuláljon és nézze meg, hogyan és mennyiért!

„Paggio egy eséstől mozdulni sem bírt, orvost kellett hívni hozzá. Teljesen felépült és nagy könnyebbséget jelentett, hogy a gyógykezelésre fordított összeget visszakaptuk.”

Mindannyian tudjuk, milyen torokszorító érzés, ha kis kedvencünk bajban van. Abban segítünk Önnek, hogy egy ilyen helyzetben legalább az anyagiak miatt ne kelljen aggódnia.

 • Baleseti szolgáltatás
 • Betegség szolgáltatás
 • Biztosítási eseményenként max. térítés
 • Felelősségbiztosítás (csak kutyára)
 • Levonásos önrész

Mini

 • 20.000 Ft
 • 20.000 Ft

Opti

 • 35.000 Ft
 • 10.000 Ft

Maxi

 • 50.000 Ft
 • 500.000 Ft
 • 10.000 Ft

Nem vagyunk egyformák, ahogy a kisállataink sem azok. Ezért dolgoztunk ki különböző csomagokat, hogy csak azért fizessen, amire szüksége lehet. Válassza ki az Önnek és kedvencének leginkább megfelelő csomagot!

Védje kedvencét úgy, hogy közben a pénztárcáját is védi! Magyarországon csak az AEGONNÁL

Mindannyiunknak joga van a korrekt tájékoztatáshoz, ezért az AEGON-nál fontosnak tartjuk, hogy ne rébuszokban beszéljünk. Az alábbi, félperces videókban szakértők adnak választ a leggyakoribb kérdésekre. Nézze meg a videókat és ha marad kérdése, állunk rendelkezésére.

Mire jó a kisállat-biztosítás?

Ismerje meg ügyfeleink történeteit, akik mind felelős kisállat-tulajdonosok – akárcsak Ön!

Tényleg hálás vagyok az Önök cégének, mert nagyon tisztességesen intézték a kárkifizetéseimet. Manapság nem nagyon találkozni ilyennel. Akinek kutyusa van, annak feltétlenül elmondom, hogy kössenek kisállat biztosítást. Ezek után, én a kisebbik kutyusomra Sofira is megkötöttem...

Zara

Keresztes Julianna és Zara kutyaElégedett Aegon ügyfél

Csak dicsérni tudom Önöket ezért és mindenki mást bátorítani, bíztatni, hogy magukkal kössenek szerződést, mert Önök zökkenőmentesen és a megbeszélt időt betartva enyhítették a Frankie-vel történt sajnálatos balesetből adódó káromat. Ezúton is szeretnék mindent megköszönni...

Zara

Orosz Sándor és Frankie Elégedett Aegon ügyfél

A káresemény után rövid időn belül visszaérkezett számlámra a pénz, minden gond és probléma nélkül úgy ahogy azt Önök vállalták! Minden kedves kutyatulajdonosnak továbbra is fogom javasolni kössenek az Aegon Biztosítónál kisállat biztosítást, mert hogy ha baj van, a megoldás során a pénz ne legyen probléma és a kis kedvenc minden kezelést megkaphasson amire szüksége van...

Zara

Donajó Dia & CintiaElégedett Aegon ügyfél

Számos híres ember is minket választott. Ismerje meg Bódi Szilvi, Ganxsta Zolee vagy Steiner Kristóf és kedvencük történetét!

Donna és Diego teljes értékű tagjai a családnak. Miért ne gondoskodnék róluk hasonlóképpen, mint magunkról? Ganxsta Zolee, Donna és Diego

"Egyszer és mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelidítettél." Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg Steiner Kristóf és Özge

Zsombor önzetlen, odaadó szeretetével minden nap meghódít. Ő a leghűségesebb társam... Bódi Sylvi és Zsombor